Meneka Nombor Lotto?

lotto

Rusell Targ, seorang ahli fizik laser, adalah salah satu orang yang memberi inspirasi kepada saya untuk melakukan tontonan jarak jauh. Saya sangat kagum setelah saya membaca bukunya “Miracle of Mind”. Sejak itu, saya mengalaminya, dalam banyak kesempatan dan dalam domain yang berbeza. Di antara majlis-majlis tersebut adalah juga bidang lotto. Saya berpendapat bahawa kekuatan melihat jarak jauh adalah semua orang dapat melakukan, dalam beberapa keadaan, teknik ini, jika dia mahu. Sesungguhnya, teknik ini adalah cara minda untuk melihat benda-benda di bumi, di bawah lautan, di seluruh alam semesta dan di atasnya, pada masa lalu, sekarang dan masa depan, baik perkara besar maupun perkara kecil.

Pandangan jauh tidak meneka perkara. Ia adalah perkara lain. Meneka sesuatu adalah tindakan analitis.  APK EVO888 Ini mengingatkan saya tentang publisiti pemerintah yang mengelirukan. Mereka mengarahkan ketua orang untuk meneka nombor lotto sebagai kaedah unik untuk memenangi loteri. Meneka nombor lotto adalah tindakan analitik dan, tentu saja, perkara terakhir yang difikirkan oleh orang adalah menganalisis nombor. Walaupun mereka mengetahui bahawa menganalisis nombor lotto boleh menghasilkan kemenangan yang kerap, orang tidak bersedia bekerja keras untuk mendapatkan wang lotto. Sekiranya mereka cuba meneka, mereka berfikir bahawa itu adalah keberuntungan.

Untuk lebih memahami perbezaan ini, sila keluar dari rumah anda dan melihatnya di luar. Sekarang tutup mata anda dan gambarkan gambaran mental rumah anda. Baik. Apa yang anda lihat bukan melihat jauh. Ini adalah gambaran mental rumah anda berdasarkan beberapa analisis dan maklumat yang diterima oleh mata anda. Sekarang, tutup matamu dan terangkan rumahku yang belum pernah kamu lihat. Ia akan dilihat secara jarak jauh jika anda dapat menggambarkan beberapa perkara tertentu, beberapa gambar yang mengejutkan, bentuk pecahan atau kesan lain yang tidak berasal dari ingatan anda atau dari pengalaman anterior anda.

Sekarang anda dapat memahami bahawa pandangan jauh adalah kesan mental atau isyarat psikik yang berbeza dengan kebisingan mental. Meneka jumlah lotto menyebabkan orang kehilangan dan kecewa. Meneka nombor lotto adalah pekerjaan yang salah. Dan anda juga tidak perlu mempercayainya. Ianya berfungsi. Oleh itu, anda harus menghilangkan idea meneka nombor lotto. Anda tidak boleh meneka mereka.

Pandangan jauh tidak mempunyai gangguan intelektual, atau kesan deria. Cukup, tutup mata anda dan beritahu saya apa gambaran mental yang anda dapat. Sekiranya kita ingin menyiasat fenomena lotto, kita harus mengaitkan objek dengan setiap nombor. Penonton akan menerangkan objek itu. Anda mempunyai tiga nombor yang diambil dalam sistem anda? Anda perlu menerangkan tiga objek yang berbeza. Anda mempunyai enam nombor? Anda harus menerangkan enam objek. Ingat, tidak lebih sukar untuk meramalkan peristiwa tidak mungkin dengan betul daripada peristiwa yang mungkin berlaku. Tetapi, tolong, jika anda ingin berjaya, lebih fokus pada keseronokan daripada pada wang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.