TIDAK PERNAH Menggunakan Butang Check Fold!

Lipat

Walaupun peraturannya tetap sama, bermain poker dalam talian sangat berbeza berbanding poker kasino. Apabila anda bermain poker dalam talian, anda tidak melihat lawan anda, anda boleh berinteraksi dan dengan itu peranti tertentu harus diletakkan di dalam poker dalam talian.

Untuk bertaruh dalam poker dalam talian, anda harus mega888 menggunakan beberapa butang, seperti check, fold, call dan raise. Dengan menggunakan butang ini, anda boleh mengambil langkah seterusnya apabila tiba giliran anda. Mereka membantu meneruskan permainan dengan mudah, dan setelah anda menekan salah satu butang keinginan anda dipenuhi dan anda dapat memainkan langkah seterusnya. Dari semua butang yang digunakan dalam poker dalam talian, nampaknya butang check / fold adalah masalah bagi mereka yang baru memulakannya dan mereka tidak begitu biasa dengan permainan poker. Butang check / fold boleh digunakan ketika anda bermain big blind, dan kelebihannya ialah dengan menggunakan butang check anda dapat melihat kad berikutnya tanpa bertaruh. Butang lipat yang boleh anda gunakan apabila anda mempunyai kad yang buruk di tangan anda.

Kelemahan butang ini ialah lawan anda mungkin menganggap tangan anda terlalu lemah, dan ini tidak baik untuk anda. Sekiranya anda terbiasa menekan butang, lawan anda akan menyedari bahawa itu adalah kelemahan anda, dan anda tidak bersedia untuk bertaruh kecuali anda dapat melihat kegagalan secara percuma. Jadi langkah ini mungkin menjadi perbelanjaan anda kerana dalam kes ini mereka melihat bahawa anda tidak mempunyai kad yang baik dan oleh itu anda ingin melihat kad seterusnya. Butang ini mesti digunakan dengan berhati-hati dan berhati-hati agar tidak memberi kelebihan kepada lawan anda. Sekiranya anda mempunyai kad yang hodoh, disyorkan untuk melipat.

Sebagai kesimpulan, anda harus mendapat pengalaman mengetahui bila menggunakan butang cek / lipat, jika anda menggunakan butang di setiap sisi kad anda dimainkan tanpa berlengah. Anda perlu tahu bahawa tidak perlu menekan butang semak / lipat selepas setiap buta besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *